Spectacol în ring oferit cu ocazia Galei la Box – Memorialul „Titu Folcuţi” | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Centura la Box – Memorialul „Titu Folcuţi” organizată sâmbăta trecută de către Primăria şi Consiliul Local Rovinari, în colaborare cu Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari a fost un spectacol reuşit atât în ringul de box, cât şi în tribune. Spectatorii prezenţi la eveniment au avut parte să vadă mulţi pumni din partea sportivilor care au urcat în ring.

Pugiliştii legitimaţi la C.S. Jiul Rovinari şi pregătiţi de maestrul Nicu Marius au dominat competiţia de la un capăt la celălalt. Toţi sportivii noştri au reuşit să se impună în faţa adversarilor cu care au boxat. Jiul Rovinari a câştigat şi atunci când sportivii de la clubul nostru au boxat între ei.

În cadrul galei, au boxat 30 de pugilişti la diverse categorii, de la cluburi cu tradiţie în materie de box, precum: C.S.M. Craiova,  “U” Craiova, C.S. Drobeta Turnu Severin, C.S. Pandurii Tg-Jiu, C.S.S. Constructorul Hunedoara, C.S. Chimia Rm. Vâlcea.

Printre invitaţii prezenţi la eveniment s-au numărat primarul Oraşului Rovinari – Dorin Filip, prefectul Judeţului Gorj – Ion-Claudiu Teodorescu şi soţia celui care a fost Titu Folcuţi.

    
Cauta
Retele Sociale