Comunicat de presă privind scopul adoptării HCL 91/31.07.2013 – aprobarea regulamentului de blocare a roţilor oprite neregulamentar | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Pentru toţi cetăţenii care nu au înţeles scopul adoptării HCL 91/31.07.2013. În urma sesizărilor primite,  primăria oraşului Rovinari vă aduce la cunoştinţă următoarele:

1. Primăria oraşului Rovinari a investit în crearea locurilor de parcare de reşedinţă din dorinţa de a asigura tuturor cetăţenilor de bună credinţă, locuri de parcare pentru autoturisme.

2. Preţul unui loc de parcare este de 10,5 lei/lună – o sumă modică, având în vedere raportarea la preţul unui pachet de ţigări (spre exemplu), care este mult mai scump.

3. Cetăţenii care nu doresc să închirieze locuri de parcare, sau cei care vin în vizită în oraş pot parca în orice alt loc, în parcările cu plată sau în cele fără plată. Singurele locuri în care nu pot parca sunt parcările de reşedinţă!

4. Dispoziţiile HCL 91/31.07.2013 se aplică doar persoanelor care  nu au participat la licitaţie şi nu plătesc pentru locuri de parcare şi parchează în parcările de reşedinţă, pe locurile altor cetăţeni sau pe locurile libere, neînchiriate.

5. Toate aceste măsuri s-au luat din dorinţa de a proteja cetăţenii de bună credinţă, care plătesc pentru locurile de parcare de reşedinţă şi cărora noi, în schimbul plăţii acestei taxe, suntem obligaţi să le asigurăm locul de parcare liber.

6. Mai trebuie spus faptul că sunt puţine persoanele care trimit frecvent sesizări primăriei, majoritatea catăţenilor mulţumindu-ne pentru ceea ce am realizat!

    
Cauta
Retele Sociale