Primăria Oraşului Rovinari premiată din nou în cadrul Galei Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria Oraşului Rovinari a fost premiată în cadrul Galei Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele bune să se-adune!”, ediţia 2013, pentru cel mai bun proiect la secţiunea dezvoltare locală, la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia.

Concursul naţional de proiecte a avut loc în cadrul Forumului  Administraţiei Româneşti, ediţia a VI-a, ce s-a desfăşurat la Braşov în perioada 12-14 decembrie 2013, iar premiul a fost ridicat de către viceprimarul Oraşului Rovinari – Chivu Laurenţiu.

Pentru instituţia noastră este al doilea premiu obţinut în acest an şi al patrulea în ultimii trei ani:

– în 2011 – titlul de primarul anului 2011, acordat de Revista Română de Administraţie Publică Locală;

– în 2012 – cel mai bun proiect edilitar urban din Regiunea SV Oltenia, acordat de Revista Română de Administraţie Publică Locală;

– în octombrie 2013 – premiu decernat în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro;

– în decembrie 2013 – cel mai bun proiect de, dezvoltare locală din Regiunea SV Oltenia, acordat de Revista Română de Administraţie Publică Locală.

Aceste premii vin ca o răsplată a muncii depuse de primarul Dorin Filip, Consiliu Local Rovinari şi angajaţi instituţiei.

    
Cauta
Retele Sociale