14 ianuarie 2015, zi de doliu în Oraşul Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Cu mare durere am aflat despre stingerea din viaţă a celor şapte persoane, în cumplitul eveniment petrecut luni în oraşul nostru. Este un moment trist pentru oraşul nostru, pentru rovinăreni şi pentru mine personal. Şase copii, împreună cu tatăl lor, au fost găsiţi decedaţi în garsoniera unde locuiau. Acest lucru s-a întâmplat din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon. În fapt, nici nu contează cauza decesului sau motivul pentru care s-a petrecut acest trist eveniment.

Să nu căutăm responsabili, să nu blamăm. Trebuie, ca în aceste triste momente, să fim alături de familia îndoliată, să demonstrăm faptul că suntem solidari şi să îi conducem împreună pe ultimul drum. Primul lucru la care m-am gândit ieri a fost acela de a ajuta această familie. Era o familie pe care, de altfel, o cunoşteam destul de bine. Am emis o dispoziţie, prin care am declarat ziua de 14 ianuarie 2015 zi de doliu pe raza oraşului Rovinari. De asemenea, primăria Rovinari se va ocupa şi va asigura toate cheltuielile necesare înmormântării celor şapte persoane.

Fiecare situaţie prin care trecem în viaţă ne învaţă câte o lecţie. În urma acestei mari tragedii, vă sfătuiesc să fiţi responsabili, să aveţi grijă de copii, pentru că ei sunt speranţa şi viitorul nostru, iar ori de câte ori întâmpinaţi greutăţi, să îmi solicitaţi ajutorul, pentru că întotdeauna am fost şi voi fi alături de dumneavoastră, iar împreună găsim mereu soluţii pentru rezolvarea tuturor problemelor.

Transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor care le-au fost aproape! Sunt alături de cei care au suferit această dureroasă pierdere şi îmi exprim profunda compasiune pentru familia victimelor.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

    
Cauta
Retele Sociale