Concurs “Un oraș verde” | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

În data de 26.02.2015, Consiliul Local Rovinari a aprobat, la propunerea mea, Proiectul de Hotărâre privind organizarea concursului „Un Oraș Verde”.

Concursul se va desfășura în perioada 01.05.2015 – 31.05.2015. Nu este necesar să vă înscrieți; dumneavoastră trebuie doar să vă îngrijiți grădinile și să le înfrumusețați. Aici, mai vin încă o dată cu mențiunea că vă stau la dispoziție și vă voi ajuta cu pământ fertil, flori de sezon și arbuști.
Din Comisia de Concurs vor face parte trei funcționari publici și un număr de zece cetățeni. Pentru a deveni membru al Comisiei, trebuie depusă la sediul primăriei o cerere în acest sens, iar admiterea se va face pe baza vechimii cererii. Perioada de înscriere: 1 Martie – 31 Martie 2015 .
Concursul are două secțiuni și anume: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă caselor de locuit” și “Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”. Premiile constau în bani, astfel:
– Premiul III – 1000 RON;
– Premiul II – 1500 RON;
– Premiul I – 2500 RON.
Îmi doresc ca tot mai mulți cetățeni să se implice în acțiuni de gospodărire a spațiului verde din Orașul Rovinari. Îmi doresc să contribuim, împreună, la creșterea suprafețelor verzi din orașul nostru, îmi doresc ca toți cetățenii să aprecieze munca pe care noi o depunem în fiecare primăvară pentru înfrumusețarea orașului și, de asemenea, îmi doresc să fiți recompensați pentru implicarea dumneavoastră în toate aceste activități.
La final, vreau să vă transmit că numai muncind împreună putem avea un oraș curat, înfloritor și prosper.

Regulament Concurs Un Oras Verde

    
Cauta
Retele Sociale