Dezbatere publică cu privire la înființarea Serviciului Public Comunitar de Utilitate Publică | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Anunț

           În conformitate cu prevederile O.G. 71/2002 privind organizarea şi funcţionarea serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local și prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, aduce la cunoștință publică inițiativa primarului orașului Rovinari , dl. Robert Dorin Filip, referitoare la elaborarea Studiului de fundamentare privind înființarea Serviciului Public Comunitar de Utilitate Publică “Administrarea domeniului public și privat  din Orașul Rovinari”.

Textul completat al Studiului de fundamentare privind înființarea Serviciului Public Comunitar de Utilitate Publică “Administrarea domeniului public și privat  din Orașul Rovinari”este afișat la sediul Primăriei orașului Rovinari, respectiv pe pagina web: www.primariarovinari.ro , începând cu data de 01.02.2017.

Eventualele propuneri, sugestii, opinii exprimate în scris, conținând și numele, prenumele, domiciliul și nr. de telefon al semnatarului, se vor depune la sediul Primăriei orașului Rovinari, Compartimentul Centru de Informare a Cetățeanului sau la adresa e-mail: office@primariarovinari.ro până la data de 12.02.2017 ora 10:00, la care se va organiza, la sediul Primăriei Rovinari, în sala de ședințe, o dezbatere publică cu privire la Studiul de fundamentare privind înființarea Serviciului Public Comunitar de Utilitate Publică “Administrarea domeniului public și privat  din Orașul Rovinari.

 

Cu aleasă stimă ,

 

Primar,

Jr. Robert Dorin Filip

Dezbatere publică cu privire la înființarea Serviciului Public Comunitar de Utilitate Publică

 

    
Cauta
Retele Sociale