Turneul Internațional Centura de Aur Nicolae Linca | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

    Pugilistul Mihalache Adrian legitimat în cadrul Clubului Sportiv „Jiul Rovinari 2016” a participat la Turneul Internațional Centura de Aur „Nicolae Linca”, Iași, turneu de nivel semimondial, unde a câștigat locul I la categoria sa, învingându-l cu 3-2 pe pugilistul spaniol Salyador Molina, care este vicecampionul Europei .
Acesta a fost arbitrat de brigada Rusiei, Belarus, Ucraina, Bulgaria și Turcia, lăsând o impresie foarte bună delegatului general din Comisia Rusiei.

    Centura de aur a mai fost câștigată în anul 1996 de pugilistul gorjean Daniel Lingurici și de Petrișor Gănărău în anul 2005, sportivul Mihalache Adrian fiind al treilea care aduce această centură în județul Gorj.
Pugilistul rovinărean a adus orașului nostru în acest an și medalia de bronz la campionatul „U 22” Brăila, iar în luna aprilie a câștigat medalia de aur la Cupa României de seniori, datorită acestor rezultate obținute fiind convocat în lotul național de seniori pentru a se pregăti alături de marii pugiliști aii României să participe la Campionatul European din luna iulie în Bulgaria.

   Și alti pugiliști rovinăreni au avut rezultate remarcabile la competițiile naționale printre aceștia îi menționăm pe Dumitrachi Ionuț Alexandru , Tăran Orlando, Deaconu Ioan , Nicola Adelin, Macriși Romulus, Borș Alexandru, Marcu Robert, Dragu Gabriel, Botea Robert, Mișcodan Fabian și Almăjan Ionuț.

   Pe această cale dorim să mulțumim conducerii Primăriei, domnului Primar Robert Dorin Filip, Consilului Local al Orașului Rovinari și nu în ultimul rând Clubului Sportiv „JIUL ROVINARI 2016” pentru susținerea acordată.

    
Cauta
Retele Sociale