Festivitatea de Deschidere a Noului An Scolar in Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Astăzi a avut loc Festivitatea de Deschidere a Noului An Școlar la Colegiul „Gheorghe Tătărescu“ Rovinari, Scoala Generala Nr.1 si Scoala Generala nr. 3 un nou an şcolar pe care ni-l dorim cu toţii altfel, mai bun, mai frumos şi cu rezultate care să ne permită să mergem mai departe cu fruntea sus alături de comunitatea locală, elevi şi profesori.
Începem, așadar, un an școlar cu speranța succesului pentru fiecare elev, cu dorința de împlinire pentru dascălii noștri și cu hotărârea de a parcurge în totalitate agenda comuna. Ne îndreptăm atenția asupra fiecărui elev, pentru că fiecare dintre ei este important și dorim ca această afirmație să devină o realitate a experiențelor pe care elevii din orasul nostru le trăiesc în școală. Avem convingerea că fiecare elev poate fi un învingător și credem cu tărie în profesionalismul și expertiza profesorilor noștri.
In calitate de Primar, am fost încontinuu alături de comunitatea scolară din orașul nostru și impreună cu aparatul propriu al Primăriei orașului Rovinari si Consiliul Local Rovinari am urmărit dezvoltarea si modernizarea bazei materiale a unitatilor scolare din oraș și am asigurat cele mai bune condiții de studiu pentru elevi.
Bun venit la scoala dragi elevi și profesori și mult succes in noul an scolar.

Cu deosebita considerație,
Primar,
Jr. Robert Dorin Filip

    
Cauta
Retele Sociale