| Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Pentru că ne dorim să fim mai aproape de dumneavoastră, de cetățeni, să vă ascultăm problemele și să facem în așa fel încât sesizările dumneavoastră să ajungă la noi cât mai simplu, vă reamintim că Primăria Orașului Rovinari a lansat o aplicație mobilă, cu ajutorul căreia rovinărenii vor putea transmite sesizări direct de pe telefonul mobil sau oricare alt echipament dotat cu o bună conexiune la internet. 

Nu este nevoie să veniți în audiență ori să stați la vreo coadă pentru a ne atrage atenția asupra unor probleme din oraș. Tocmai pentru a ușura comunicarea cu noi, am lansat aplicația mobilă Rovinari City Report, care poate fi descarcata de pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android, la urmatorul link https://play.google.com/store/apps/details?id=rovinaricityreport.ro, cei care dețin sistem de operare IOS (Apple) pot descărca din urmatorul link https://itunes.apple.com/us/app/rovinari-city-report/id1322346839?mt=8, în cazul in care nu dispuneti de un telefon mobil, platforma poate fi accesată de pe orice pc la urmatorul link www.rovinaricityreport.ro .
 
Rovinari City Report este o aplicaţie pentru telefonul mobil, tableta sau pc, gratuită, simplă şi intuitivă, care permite cetăţenilor cu spirit civic să transmită diverse sesizări şi incidente către Primăria Rovinari şi operatorii serviciilor publice locale ( Apa Canal Salubritate SRL, Servicii Publice Locale SRL, Politia Locala Rovinari), urmand ca acestea sa ia măsurile care se impun pentru rezolvarea lor. Astfel, mesajele dumneavoastră ajung mai repede la noi!
 
Utilizatorii care folosesc aplicaţia pot vizualiza atât sesizările proprii, cât şi pe cele transmise de alţi utilizatori, acestea devenind publice din momentul preluării de către autorităţi. Datele de identificare a utilizatorului, obligatorii pentru a transmite o sesizare (adresa, număr de telefon, adresa de email) nu vor fi făcute publice. După ce are loc această verificare, utilizatorii vor fi contactati pentru a confirma verdicitatea datelor transmise.
Atentie: La crearea contului, este necesara confirmarea pe email (Inbox sau Spam) a contului unde veți primii userul si parola de acces pentru platforma de sesizari, de asemenea, nu vor fi luate in considerare sesizarile anonime sau cele care nu pot fi confirmate.
 
    
Cauta
Retele Sociale