Concurs “Un oraș verde” | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

În data de 23.04.2019, Consiliul Local Rovinari a aprobat, Proiectul de Hotărâre privind organizarea concursului „Un Oraș Verde”.

Concursul se va desfășura în perioada 01.05.2019 – 31.05.2019.  
Din Comisia de Concurs vor face parte trei funcționari publici și un număr de zece cetățeni. Pentru a deveni membru al Comisiei, trebuie depusă la sediul primăriei o cerere în acest sens, iar admiterea se va face pe baza vechimii cererii. Perioada de înscriere: 1 Mai– 10 Mai 2019 .
Concursul are două secțiuni și anume: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă caselor de locuit” și “Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”. Premiile constau în bani, astfel:
– Premiul VIII – 200 RON;
– Premiul VII – 200 RON;
– Premiul VI – 200 RON;
– Premiul V – 200 RON;
– Premiul IV – 350 RON;
– Premiul III – 500 RON;
– Premiul II – 750 RON;
– Premiul I – 1000 RON.
Dorim ca tot mai mulți cetățeni să se implice în acțiuni de gospodărire a spațiului verde din Orașul Rovinari. Ne dorim să contribuim, împreună, la creșterea suprafețelor verzi din orașul nostru, vrem ca toți cetățenii să aprecieze munca pe care o depunem în fiecare primăvară pentru înfrumusețarea orașului și, de asemenea, veti fi  recompensați pentru implicarea dumneavoastră în toate aceste activități.
Muncind împreună putem avea un oraș curat, înfloritor și prosper.

Regulament concurs

    
Cauta
Retele Sociale